Alize Mühendislik Zorlu Center Yemekhanesinde

Alize Mühendislik Zorlu Center Yemekhanesinde

Zorlu Center Yemekhanesi, mutfak havalandırması ve filtrasyon sistemi tercihini Alize Mühendislik firmasından yana kullandı.

Toplam 500 m2’lik üretim alanı ve günlük ortalama 1200 kişi/öğün yemek üretim kapasitesiyle en büyük AVM yemekhanelerinden biri olan Zorlu Center Yemekhanesinin mutfak havalandırması ve filtrasyon sistemi Alize Mühendislik firması tarafından gerçekleştirilmiş olup, yemekhane 2021 yılı itibarıyla hizmet vermeye başlamıştır.

Bu projede Alize Mühendislik’in yüksek koku verimliliğine sahip Aeroplasma ürünü; tamamen yerli, Alize Mühendislik’in Ar-Ge bölümü tarafından geliştirilen plazma filtreler, endüstriyel mutfaklarda pişirme esnasında oluşan yemek kokularının hemen hemen hepsini ortadan kaldırmak üzere tasarlanmış, aynı zamanda iç ortam hava kalitesini arttıran ileri teknoloji bir cihaz.

Hem iç ortam hem de dış ortamda yağ, duman, is ve koku gibi problemlerin olduğu projede doğru projelendirme ve yüksek koku verimliliğine sahip Aeroplasma filtre sistemi tercihi ile bu problemlerin tümü ortadan kaldırıldı.

Zorlu Center projesinde olduğu gibi daha birçok projede doğru uygulamalarıyla, müşteri memnuniyetini maksimum seviyede tutmayı amaçlayan Alize Mühendislik ekibi, bu sektördeki 11 yıllık tecrübesini daha birçok müşteriye aktarmaya devam edeceklerini belirtti.

Alize Mühendislik

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

94. Sayımız Yayında
%d blogcu bunu beğendi: