4402 Rezidans, 5 Yıl İşletme Garantisi Sunan Etna Plus Satış Konseptini Tercih Etti

4402 Rezidans, 5 Yıl İşletme Garantisi Sunan Etna Plus Satış Konseptini Tercih Etti

İstanbul Kağıthane’de inşa edilen 4402 REZİDANS, yüksek enerji verimliliği ve kaliteye sahip ETNA ürünlerini tercih etti. 220 daire ve ticari ünitelerden oluşan proje, ulaşım akslarının ortasındaki merkezi konumu ve sosyal imkanlara kolay ulaşım imkanı ile öne çıkmaktadır.

ETNA PLUS konseptinde; proje kapsamında yer alan ürünlerin tamamı 5 (beş) yıl süresince malzeme ve elektriksel hata ve arızalara karşı garanti altına alınmaktadır. Söz konusu garanti; kullanıcı kaynaklı olmayan, ürünün kullanılması sonucu ortaya çıkabilecek tüm mekanik aşınma ve elektriksel arızaları da kapsamaktadır. Ayrıca ETNA PLUS kapsamındaki projelerde 5 (beş) yıllık garanti süresi içerisinde her yıl 2(iki) şer kez olmak üzere ücretsiz servis bakım hizmeti verilmektedir. Böylelikle ETNA PLUS garantisi altındaki kullanıcı ve işletmeler pompa sistemlerini uzun yıllar garantiye almakta olup servis bakım hizmetleri için ilave bir giderle karşılaşmamakta, ayrıca yüksek enerji verimliliğine sahip ETNA çözümleri ile işletme(elektrik) giderlerini minimize etmektedir.

4402 REZİDANS projesi kapsamında; HF EILR serisi kuru rotorlu frekans kontrollü sirkülasyon pompaları, EFP DP serisi parçalayıcı bıçaklı atık su drenaj pompaları, PFKO serisi frekans kontrollü hidrofor sistemi ve NFPA20 normuna uygun yangın pompası tesis edilmiştir.

Projede kapsamında tesis edilen HF EILR serisi frekans kontrollü kuru rotorlu sirkülasyon pompaları; günün farklı saatlerinde ısıtma sistemi tarafından talep edilen değişken debi ve basınç taleplerini anında karşılamakta olup, yeni nesil Hydrokon sürücü ve IE3 motoru ile sessiz çalışma, uzun mekanik ömür ve düşük işletim gideri ile kullanıcılara kesintisiz bir konfor sunmaktadır.

HF EILR SERİSİ KURU ROTORLU SİRKÜLASYON POMPASI:

  • Ecodesing (ErP 2009/125/EC) çevreye duyarlı tasarım direktifine uygun
  • Evsel ve endüstriyel HVAC sistemlerinde sıcak, soğuk su sirkülasyonuna uygun
  • Frekans Kontrol : Hydrokon
  • Maksimum Debi : 280 m3/h,
  • Maksimum Basınç : 103mSS
  • Su Sıcaklığı : -10C…..+130 °C
  • Bağlantı : DN40 – DN125
  • Motor : Trifaze, IE3 verim
  • Koruma Sınıfı : IP55

Yeniliklere öncülük eden ETNA, gelişmiş pompa özelliklerini ileri teknoloji ile buluşturarak kaliteli, güvenilir, çevreye duyarlı ve düşük işletme maliyetli ürünlerini sektörün ve son kullanıcıların hizmetine sunuyor. 46 yılı aşan üretim ve sektör tecrübesi ile ETNA, Türkiye’de ve dünyanın pek çok ülkesinde tercih ediliyor ve güvenle kullanılıyor.

4402 Rezidans

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

123. Sayımız Yayında.