2018 yılında yaklaşık 1.700 kişi, Wilo’nun eğitimlerinden yararlandı

2018 yılında yaklaşık 1.700 kişi, Wilo’nun eğitimlerinden yararlandı

Pompa sistemleri sektöründe, eğitime büyük önem veren ve bu kapsamda düzenli olarak seminerler düzenleyen Wilo, 2018’de yaklaşık 1.700 kişiye eğitim verdi. Seminerlerde “teknik”, “uzmanlık” ve “kişisel gelişim” alanlarına odaklanan Wilo, eğitim verdiği katılımcı sayısını geçtiğimiz yıla göre de artırdı. 

Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo, verdiği eğitimlerle sektör için değer yaratmaya devam ediyor. Wilo’nun eğitimlerinden şirket çalışanlarının yanı sıra, yetkili satıcılar, yetkili servisler, çeşitli kurumlar, üniversiteler ve liseler faydalanabiliyor.

Wilo’nun eğitim seminerleri her geçen yıl daha fazla kişiye ulaşıyor. 2018’de toplam 102 eğitim etkinliği düzenleyen Wilo’nun ulaştığı katılımcı sayısı, geçtiğimiz yıla göre artarak yaklaşık 1.700 kişiye yükseldi.

Öğrenciler yeni nesil pompaların çalışma prensiplerini öğrendi

Marmara Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi gibi önde gelen üniversitelerden makine mühendisliği ve çevre mühendisliği bölümü öğrencileri, yeni nesil pompaların çalışma prensipleri hakkında verilen eğitimlerden yararlandı. Öğrenciler, son teknolojiye sahip akıllı pompaların ve sistemlerin sunduğu yenilikçi özellikleri de öğrenme fırsatı buldu.

Wilo Türkiye Eğitim Müdürü Ayhan Umay, yıl içinde teknik meslek lisesi öğrencilerini de okullarında ziyaret ederek deneyimlerini paylaştı. Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Pendik İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Büyükçekmece Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sultangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gibi liselerde okuyan öğrenciler; temel pompa bilgilerini, pompaların günlük hayatımızdaki yerini, sabit devirli pompalar ile frekans kontrollü yeni pompaların farkını uzmanından dinledi.

Bursa’da düzenlenen seminere 120 kişi katıldı

Wilo, Türkiye’nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde düzenlediği eğitim seminerinde sektör profesyonelleriyle de bir araya geldi. Geçtiğimiz ekim ayında Bursa’da düzenlenen seminere yaklaşık 120 kişi katılırken, seminerde konuk konuşmacı olarak sahne çıkan Serdar Kuzuloğlu dijital kültür, teknolojinin yaşama etkileri gibi konuları kapsayan keyifli sunumuyla etkinliğe renk kattı.

Wilo, 2019’da teknik, kişisel gelişim ve uzmanlık eğitimlerinin yanı sıra son teknolojilere sahip yeni nesil pompaların özelliklerini, enerji verimliği başta olmak üzere hayata kattığı değerleri anlatmaya devam edecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

123. Sayımız Yayında.